| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hledám práci za symbolickou jednu korunu

Tak věta "proč si to dítě pořizovali ?" mě skutečně nas..rá už dlouho. Mě jí totiž říkali,když jsem šla pracovat v roce dítěte,kterého k všeobecné spokojenosti všech zúčastněných hlídala babi s dědou. U druhého jsem to udělala zrovna tak. Pokud tedy chcete slyšet odpověď stejně pitomou jako je Vaše úvaha "proč si to dítě pořizovala", tak tady ji máte : šla jsem pracovat ,protože někdo musí dělat, aby se jiní mohli z našich daní 4 roky s každým harantem flákat doma. A taky proto, že kdyby si dítě pořizovali jen ženské co je baví být každým 4 roky doma, tak by se nám hrozně zhoršilo kolektivní IQ !
Omlouvám se předem všem, co doma být MUSÍ, protože nemají hlídání ,školku či mají nemocné dítě. Ale doprčic co je na tom divného, když se někdo zkrátka nechce tolik let zabývat jen mrnětem ? Co se těm dětem tak hrozného děje ? Tak dlouhou možnost být doma nemá absolutně nikdo jiný v Evropě - bu´dte si doma, využívejte toho, ale věty typu "proč si pořizovala děti" si laskavě ponechte.
Já vím naprosto přesně, proč jsem si své děti pořizovala a Vám do toho opravdu nic není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.