jenže to není jen v maminkách, já měla štěstí, že po mateřské jsem nemusela hned do práce , ale když jsem konečně práci našla a opravdu se zapracoala, dokonce jsem byla v pozici, že jsem musela sama zapracovávat lidi, zjistila jsem, že 70 té ročníky jsou líné pracovat! Sama jsem 70 ročník. Bohužel krize mi o práci připravila, ale není to tak, že se maminkám nechce dělat ono se nechce v tomto státě dělat skoro nikomu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.