No potrefená nebo ne slepice kdáká vždycky aspon ty naše .... no necháme te zoologie a urážek ne?
...
Jak už jsem psala níže Jen do Pribina ( s malým překlepem ). Já se nedivila tomu jakto že to nestíhá nebo nemá k dětem další práci nebo školu nebo cokoli jiného. Ono starat se o ty naše prcky je záhul i tak, to víme všechny. Reagovala jsem na tuto větu : "Taky bych chodila teď při mateřské uklízet."Ale vzápětí jsem se uzemnila opravnou myšlenkou: "Přece si nezkazíš životopis, to pak už o kvalifikovanou práci nezavadíš. Přeci nepůjdeš s vysokou školou uklízet!"
Nikde ani zmínka o tom že uklízet nemůže protože má děti (to že má 4 to vím až od tebe)...ale nepude uklízet protože by si tím pokazila CV, to mě na tom zaráží... Když se nudím a chci něco dělat tak něco dělám a nedívám se na to jestli mi to trošku pošramotí profil nebo ne... no a zase jinak pokud mám práce s dětmi dost a ani mě nenapadne si přibírat další práci tak se starám o děti a jsem spokojená, Když jsem spokojená já pak i malá a o tom to celé je nebo ne?