Moc děkuji za článek o sourozencích narozených "po sobě". Doma mám 3 dětičky-13.7.05, 16.11.06 a 2.4.08. Je to fuška, první 3 měsíce jsem se vůbec nevyspala, byla jsem totálně vyčerpaná. Ale člověk si zvykne na vše Teď jsme sehraná parta s přesným plánem dne. Než člověk v zimě oblékne tolik človíčků, může ždímat trikoJeštěže už začíná svítit sluníčko Mějte se statečné mamky a držím pěsti
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.