Jen tak pro zajímavost, není třeba toliko zoufat, podle dostupných výzkumů se inteligence matek na mateřské naopak zvyšuje, teď si již nevzpomenu na odkaz, ale taky mě to překvapilo, pravda je, že je ale důležité uchovat si i na mateřské své koníčky a občas je-li to možná vzít knihu, či někam vyrazit. děti jsou dar a otevírají nejen oči, ale i mysl. :)
Naprosto souhlasím.Mě se narozením syna ta mysl opravdu "otevřela" a vůbec mi vzdělávání nedělá problém.Nejenom,že se snažím lézt do všemožných kurzů a osvěžit mysl a trošku si v tom vzdělávání pomoci,ale ještě si přivydělávám k rodičáku.Hlídání nemám žádné,když je matce dobře,tak mi jednou týdně na ty dvě hodinky pohlídá,jinak pracuji z domu.Nevím,co přesně znamená "hyperaktivita",ale syn je opravdu dáreček.Je to ďábel od samého rána do noci,kypí energií,je velice dominantní v chování i druhým, ničeho se nebojí a unavený je možná tak po celodenním lítání po výletech
.Kolikrát bych večer padla únavou,ale to mě čeká práce a potom šupky dupky poňuňat prcka.Mě se na RD líbí a nemyslím si,že z toho blbnu.Mám pár dobrých kamarádek,často chodíme na výlety a je mi dobře.Je to pěkné a jak píšete,dítka jsou dar.