Před časem jsem řešila podobný problém. Dvouleté dítě, malá vesnička, žádná práce. Zaujal mě droboučký článek o dobrovolnících, tak jsem pátrala. Dopátrala jsem se adresy, dopátrala jsem se činností. Navštívila jsem kancelář a začala "pracovat". Nejdřív v jedné organizaci - se starými a nemocnými lidmi (Alzheimer) jednou týdně na pár chvil. Po čase jsem začala docházet ještě do jiné charitativní organizace pro změnu za dětmi - dvakrát týdně. Nepřinesla jsem domů sice ani korunu (ale ani mě to nic nestálo - cestovné mi dobrovolnická organizace proplácela). A hlavně mé "obrůstání mechem" se nekonalo. Pomohlo mi navíc při nalezení zaměstnání (jako dobrovolník jsem pracovala i když jsem byla vedena deset měsíců na ÚP). Radmilka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.