hlavně, aby ta tolerance nebyla jen z jedné strany!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuto situaci jsem již zažila a nikdy bych jí nechtěla opakovat. můj první muž byl klasický líný hovado!!!!!! který si o sobě myslelo, že se kolem něj točí celý svět. a to jsme spolu chodili pět let a poté bylo manželství a děti. Nevím kde se vzala ta změna k horšímu. Každopádně milá Simčo, není to tak jednoduché jak ty píšeš.
Určitě se nebudu ptát svého partnera zda by mu nevadilo, že večeřička bude o něco později. není problém mu to sdělit naprosto NORMÁLNÍM způsobem a NORMÁLNÍ partner půjde úplně NORMÁLNĚ pomoci s dětmi a dom. záležitostmi. Pokud se partner někde zdrží a ví, že domů se dostane o dost později, také mi tuto informaci NORMÁLNÍM ZPŮSOBEM sdělí a já toto NORMÁLNĚ přijmu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.