No vidíš... Já mám zase dojem, že úplně stejně pohrdavě se supermaminy domácí, o děti spoustu let pečující ,dívají na maminy co se vrátily do práce dříve , než je v našem kraji obvyklý tříletý zvyk.Úplně stejně : "Není s nimy doma? Jasně, to je špatná máma.Neměla si je pořizovat. Amen". Svými agresívními příspěvky jsem jen paní Janě ukazovala její zjednodušené vnímání celé věci. Ještě jednou zdůrazňuji: A´t si je každá doma třeba 20 let, mě je to úplně fuk. Ale není mi fuk to zjednodušování : "pracuje ? a práce jí ještě nedejbože baví ?no to je ale fakt divná ženská...co ta má co mít děti"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.