No já momentálně pracuju převážně večer a manžela už to poněkud štve. Přijde domů z práce, nechám ho chvíli vydechnout, pak mu předám děti a vyrážím za prací a vracím se, když jsou děti v postelích. Manžel by možná ocenil, když bych bych dala děti na hlídání někomu třeba ve 3 odpoledne a on je tam vyzvedl v sedm. Já bych udělala víc práce, víc vydělala a nemuseli bychom se doma jen potkávat. Ovšem u mě se jedná v této chvíli o školku, kam mi dítě nevzali pro přeplněnost a doufám, že od 4 let už tam bude moct chodit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.