Já jsem si ověřila, že s dítětem "u ruky" nic pořádně neudělám. Potřebuju se na práci soustředit. S dítětem u ruky jsem dělala tři roky a zuřila jsem. Je to hroznej hendikep. To radši mít dítě nějakou dobu jinde a pak se mu normálně věnovat, než to šudlat dohromady. Toho koncového odběratele práce nikdy nezajímá, že to dělal někdo, kdo měl dítě u ruky a pokud je to na výsledku vidět, je to špatně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.