Ahoj ,
přečetla jsem si článek a pak také Vaší diskuzi a opravdu mi to nedalo nereagovat , ráda bych se podělila se svým názorem.Ja sama mám jen jedno dítě o druhém hodně přemýšlim ,ale ne k vůli důvodu finančních ,ale spíš proto ,že mateřství s mou nyní už 12 ti letou dcerou nebylo jednoduché , (hyperaktivita , nespavost aj)což mě dosti vyčerpávalo a ve vzpomínkách bohužel zůstává , navíc mám zajimavou práci a zavíslost na muži mě docela děsí .. vždy zvažuji pro a proti a proto chápu ty co nemájí odvahu mít více děti.Na druhé straně mám několik známých co mají děti 5 a je na ně radost pohledět docela jim to závidím, ale obě mé kamarádky mají velkou pomoc rodiču a mají "hodné děti" také jsou to rodiny, které nevyužívají stát hodně lidí odsuzuje početné rodiny právě proto!! nadělají děti živý jsou z přídavku to mi také radost nedělá ,ale jinak ve mě vicečetné rodinky vždy vyvolají pohodu ,a vyčaruji usměv na rtech ... takže milé dámy mějte si dětí tolik kolik si myslíte že zvládnete a mi přejte, abych aspoň ještě jednou našla odvahu
)