Kimmy, s Tebou se fakt nedá diskutovat. Jestli teda neplatí za zkušenost a důkaz mé argumentace to, že jsem v Dánsku žila = byla jsem v tom prostředí a že nyní přicházím do kontaktu s dánskými dětmi v průměru 3-4x měcíčně na několik dní, tak nevím, jaké důkazy bys ještě chtěla. Aha, já vím, nějakou vznešeně znějící studii - jako vždy. A porovnání s českými dětmi opravdu mám, jak jsem již zmińovala. (a zkušenost se synovými různými školami/spolupáky též). No jo, když někdo prostě na některé argumenty neslyší, tak mu je do hlavy nenamlátíš. Drž se svého, já budu taky, i když se odvažuji předpokládat, že vzhledem k věku mám o nějaké ty životní zkušenosti a zážitky víc. Pokud Tě z diskusí znám, žiješ v cizině, takž Ti, bohužel, nemohu nabídnout osobní zkušenost s hordou dánských dětí. Třeba bys změnila názor.
A ještě na závěr - nejsem proti jeslím zásadně - pokud to matka potřebuje a od určitého věku, jsem ale velmi proti tomu, dávat 6! měs´íční děti na celý den do jeslí, protože "se to tak prostě dělá" a o tom vlastně byl můj prvotní příspěvek. Zkus si sama upřímně odpovědět na otázku, zda zrovna Ty bys takové společenské psychóze podlehla.
Předchozí