ale ale.Market,proste to kazdy citime jinak,ja mou svou zkusenost,protoze starsiho syna jsem si poridila hodne mlada a musela ho hlidat babicka,jesle..abych se mohla vratit do skoly.Velmi toho lituji,proto ten muj striktni postoj,vyplyvajici ze zkusenosti.Zarlila jsem,jak syn bezi radsi k babicce nez ke mne,v puberte(ktera byla pomerne silena)mnoho veci taky resila babicka a me obesli aby mi spoustu pruseru prozradili ex post,protoze uz si s nimi neporadili a ja to musela resit v pomerne pokrocilem stadiu atd atd,taky byly jine vychovne postupy,se kterymi jsem az tak nesouhlasila,ale musela jsem drzet pusu,protoze jsem babku tehdy potrebovala a na jejim teritoriu proste syn podlehal jejim pravidlum.Krome toho vseho a mnoheho dalsiho me opravdu velmi mrzi,ze mi syn vyrostl a ani nevim jak.Druheho syna si vychovavame od pocatku s manzelem sami,a opravdu si ho uzivame.Nemusim byt nikomu vdecna.Krome skolky dopoledne ho proste nikomu nedame.Dnes ma sest let je proste super.Babky prijdou na navstevu,fajn nebo my k nim,ma je rad,ale jednoznacnou autoritou jsme my.Ted uz je velky,davno pracuji,ale zadne dalsi aktivity nepribiram,vsechno vcetne sportu delame spolu,za zadny spinning ci tlachani s kamaradkami u kavicky bych ho nevymenila.Tak asi tak.
Předchozí