Kimmy
Nikde jsem nepsala, že nění něco teba měnit, jestli jo, tak mi to ocituj. Jen říkám, že zkušenosti mých kamarádek s prací nejsou nijak tragické, nic víc, nic míň, takže ony atraktivní pracovní silou jsou
.
To ale neznamená, že si myslím, že na trhu práce je vše krásné a v pořádku.
Jestli a co přesně je třeba změnit nevím, nejsem odbornice na pracovní trh, zaměstnanecké poměry apod., nevím kolik žen po mateřské je momentálně nezaměstnaných, jaké má většina matek v ČR problémy s prací atd. (moje zkušenost je dobrá, takže nemohu sloužit)
Osobně nechci měnit současný model ve stylu 2 roky mateřská a pak všichni jesle a pokud budete mít štěstí, tak nějakou práci na půl úvazku seženete, ale nikdo vám to nezaručí. Díky, nechci.
9.4.2009 3:57:56 - ke článku Má třetina nejmenších dětí vyrůstat v jeslích, jak navrhuje EU?
Mys - tak mam porad problemy to pochopit - takze problemy se zamestnavanim matek jsou, ale jelikoz nejsou tragicke, tak neni nutno neco menit?
Pokud je potreba neco menit - tak by to chtelo zmenu, ne? A otazka je jakou... Co myslis, ze by z matek udelalo atraktivni pracovni silu?