Do jeslí jsem šla ve dvou letech a moje maminka říká, že celý život bude litovat, že mě tam dala. Snášela jsem je opravdu špatně.
Starší dcera chodí od 3,5 let do školky. Do té doby jsem se o ní starala především jen já a manžel, popřípadě prarodiče. Se školkou neměla nejmenší problém. Od prvního dne tam byla ráda a líbilo se jí tam. V naší školce si děti zvykaly pozvolna. První týden jen na hodinu, pak na dvě, pak dopoledne atd. Již druhý den tam chtěla být celé dopoledne a po týdnu tam chtěla i spát. Žádný šok se nekonal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.