Tak já tedy hlavně nechápu proč mají někteří lidé potřebu komentovat počínání jiných lidí, pakliže se jich osobně přímo netýká. :-o Nešátkovala jsem, protože v té době to ještě bylo neobvyklé a nějak se ke mně potřebné informace nedostaly, což mě trochu mrzí a mít dítě nyní, určitě bych se to též hleděla naučit a využít. Když potkám šátkařku, neubráním se a zvědavě na ni civím, toho jsem si vědoma, stejně jako mě zaujme zahalená muslimka nebo hezká černoška, prostě mě to zaujme, tak se podívám. Ale co si o čem myslím bych rozhodně nikomu nevnucovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.