Ahoj, já miminko teprve čekám, ale již dnes mám připravený šátek na miminko. Dokonce jsem již absolvovala kurz a jsem z toho všeho nadšená. Problém je v tom, že bydlím na malé vesnici a s šátkem jsem ještě opravdu nikoho neviděla, takže se můžu na podobné pohledy také připravit ( A NEJEN NA TO ). Holt malá vesnice a spoustu starších babek, kterým přijde všechno divné. Takže doufám, že to vydržím a nevzdám se. Holky držte se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.