Kocajdo - ja bych ti uplne stejne mohla popsat deti dvoulete v nasi skolce, ktere do skolky chodi rady, ve skolce se nevztekaji a nevyzaduji si neustalou peci jednoho vychovatele, umi si hrat v kolektivu, uci se stridat u hracek, uci se pomahat kamaradum, uci se delat veci spolu... (a zvladnou se samostatne najist)
Ja jsem ale nerikala, ze se od sebe "v nicem" nelisi - prosim te, davej si na tohle pozor, je to fakt rozdil - ja jsem rikala, ze to neni takovy rozdil, jako mezi 20letym a 30letym clovekem...
Ty vis naprosto presne, ze tvoje sociofobie vznikla mezi 1 a 3 rokem a nikoli mezi 3-15 rokem? Klobouk dolu!
Co se tyce ekonomiky - tak ja bych samozrejme necekala, ze vsechno zustane pri starem - tam by samozrejme musely existovat zmeny u odvodu, u dani a dalsich veci - a klidne bych tem lidem dala pridavky - ja nejsem proti prispivani - ja jsem proti vytvareni systemu, ve kterem se lidem "vyplati nepracovat"
Protoze jestlize das lidem plny plat tri roky - tak co je pak motivuje k praci? Proc asi nic takoveho nedela ani to Nemecko, ani to Svycarsko? Oni jsou podle tebe 100 let za opicema a Cesi jsou ti koumaci, co to vyresili? Opravdu mas pocit, ze ty deti starsich tri let jsou ve skolce a druzine tak ohromne spokojene?
Předchozí