Souhlasim s obema body sovice, jen dodavam, ze se mi clanek svym odlehcenym stylem vubec nelibil. Odlehceny styl vitam u clanku s informacni hodnotou, ta byla u tohoto textu nulova. A nechat vyraz "pan tvorstva" bez uvozovek mi skutecne prijde jako z jineho sveta. Cely clanek mi vyznel, jako kdyz se postarsi sef snazi vtipkovat se svou sekretarkou (omlouvam se, ale vyrazim klin klinem, tedy na klise zas jen klise). A neodpustim si jeste jednu poznamku - pokud je autor PhDr v oblasti psychologie, nechtela bych cist jeho disertacni praci....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.