Lindo, tak tohle je fakt vtipný, jak se váží a měří rizika různých činností? Co je bezpečnější? Ty jsi klidně jezdila s malou v kočárku s in line bruslemi, kde já bych byla co metr na zemi, na běžkách se cítím hodně bezpečně a za poslední roky jsem snad ani jednou nespadla. Jen podotýkám, že jsem s mimčem nepraktikovala ani jedno. Jen mi vadí, jak se vždy ozve někdo, kdo by tohle nikdy...Jak bys zabránila pádu na bruslích, myslíš, že bys zareagovala ve vteřině tak, že bys kočárek pustila a dítě nekatapultovala? Ty sis prostě troufla na tohle, protože si maximálně věříš, jiný si zase troufne na něco jiného.
Já znám pár maminek, jejichž dítě skončilo na zemi, když z různých důvodů nezvládly řídit kočárek a bez in linů, a taky znám jednoho tatínka, jehož miminko skončilo v přehradě
, podotýkám, že to ustálo
.
A co říkáš na vozíky za kola, kde se vozí i malá mimča? Naši kamarádi ho měli předělaný i zimní variantu. Co říkáš na chození s kočárky po chodnících vedle rušných ulic? Na nošení dětí v krosnách po horách? Život je prostě jedno velké riziko...