Gratuluju ke krásnému porodu. Tohle bys asi v porodnici nezažila. Sama bych si ale nikdy netroufla rodit doma. Pracuji na dětském oddělení nemocnice, zažila jsem dítě trvale postižené po nezdařeném porodu doma, dítě v 1 roce věku zemřelo. Přitom šlo o komplikaci, která by byla v porodnici řešitelná. Zažila jsem další děti, které se se štěstím podařilo zachránit. Pokud bych při porodu doma měla komplikace a špatně to skončilo, do smrti bych si to vyčítala. To mi za těch prvních 10minut s dítětem nestojí. Mě to v porodnici nevadilo, jenže jsem v naší nemocnici jako doma, zatímco pro ostatní je to cizí prostředí. Ty běžky, to je super, do musela být krása.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.