No ja nevim, ale moje zrovna narozene mminko zadne kamaradky nepusinkovali. Dokonce ani rodina ne - tim nemyslim me a partnera. Navstevy mohly prijit kdykoliv jen behem obeda byl doporucen klid. V porodnici byly koberce a vysavaly se 1x denne a presto byl vsude poradek. Neprislo mi ze bych se mela bat nebo byt nejak pozdvizena z toho ze navstevy chodi v botach. Je treba take vzit v potaz ze mnozi lide maji problemy s tzv. "smradlavymi" nohami a urcite jit v ponozkach je daleko horsi nez jit v botach. Osobne si myslim ze je to pekny ulet. Doma jsem uklizela po narozeni jednoho i druheho ditka stejne. Nechapu proc bych mela a hlavne co bych mela uklizet vice nebo jinak?? Mam rada kdyz je doma cisto a poradek ale nedrhnu vsechno a nedesinfikuje jen proto ze je doma mrnousek. Vytvorenim sterilniho prostredi detem je zhorsujeme prechody do jineho prostredi - tod muj osobni nazor. A jen tak bokem, jelikoz jsi rodila v zime, to jsi vazne s prvni vychazkou cekala az na slunecny den?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.