Ne, opravdu jsem přesně to Hovado, které popsala Monty. Kdybych byl ten "správný zodpovědný" táta, tak bych se přeci tady nevykecával a místo toho bych až do rána ("a do roztrhání těla") pracoval, poté nám nad ránem vybral a telefonicky ověřil nějaký ten "LM" někde na Jihu a bylo by...
Ale ber prosím v potaz také to, že my "Hovada" se někdy prostě bavíme tím, že přispíváme do těchto diskusí. Ne, není to tak, že bych si tím z jejich účastníků dělal srandu. To bych asi nedoporučoval ani nic konkrétního (viz můj jiný příspěvek výše), ani se nezmiňoval o svých hořkosladkých zkušenostech odpovídajícím zkušenostem právě těch "Hovad", které Monty ve svém článku tak přesně popisuje a mezi něž sebe sama řadím.
Stejně jako ona jsem totiž "tak trochu" z branže (byť docela dost vzdálené). Oba se tak sice asi živíme "tukáním do klávesnice". Jenže pro Monty je téma vztahů mezi chlapy a ženskými patrně její běžné práce, zatímco pro mne je to oddechová záležitost, neboť mojí primární profesionální specializací jsou interakce podnikových informačních systémů a těch, kdo je při své práci využívají...
Pročež to vše, co bylo zmíněno výše, je sice "tak trochu" nadsázka, avšak zároveň ja v tom všem "tak trochu" něco ze života
Ahoj
Táta
Předchozí