"- jde o veřejnou diskusi a já se do ní mohu zapojit dle své vůle bez Vašeho souhlasu a jak chci" - vsak ja ti nic nezakazuji.
"- vyjádřil jsem se k významu pro novorozence, jaké chcete důkazy, sama jste předložila odkaz na jeden z nich, atb profylaxe snižuje risiko infekce plodu a novorozence" - ano, nesnizuje vsak umrtnost z duvodu nakazy GBS.
"- je-li citace australských a novozélandských odborníků pro Vás mimo thema, pak nevím, proč jste na ni zadala odkaz, pokud nemáte australské a novozélandské odborníky v oboru porodnictví za kompetentní a fundované, je to Vaše věc a nemusíte na ně dát, protivníka vytváříte Vy sama" - ehm, mimo tema byva se v nejakem kontextu, nikoliv "pro nekoho. Tady s MM (ktere jsi svuj prispevek adresoval) zadne australske clanky a nizozemske studie jste neprobirali. Delal jsi to nekde jinde a se mnou, jen jsi srandovne bal oslovit sveho skutecneho oponenta. Nic se nedeje, vsak ja ti rozumim, bylo to pouze velmi legracni.
Je chybne spolehat na autoritu, a kompetentnost a fundovanost pripisovat osobam, nikoliv jejich argumentum. V tom mezi nami je obrovska propast ve skoleni a i ve svetonazoru.
Ja si protivnika nevytvarim, nejsem ani tvym tvurcem ani kazatelem, jakou pozici v diskusi zaujmes. ;-).
Předchozí