Psani na stroji by meli zavest vsude- proc by treba soudci a advokati meli mit ten luxus, ze maji pisarku, ze?
Jinak, s tim formularem si to predstavujes jak? Ze jich budes mit par doma predvyplnenych a budes je nosit s sebou k doktorovi? Nebo je vyplnis v cekarne a pak je spolu s doktorem projdes a pockas, nez si udaje prenese do dokumentace, kterou musi mit sice papirovou, ale pokud ma pocitac, tak je musi dat i tam. Mohl by to sice delat az odejdes, ale ostatni pacienti budou cekat stejne, protoze napr. pri prijmu v nemocnici se tahle dokumentace posila s pacientem na odd. a nepocka az za nekolik hodin.
Resenim by byla elektronicka dokumentace- bud nekde na netu, kde ale hrozi, ze ti ty udaje nekdo ukradne (farmaceuticke i jine firmy by za udaje o tvem zdravia o zdravi tve rodiny urcite zaplatili), nehlede k tomu, ze hodne nemocnic neumoznuje pristup na net na pocitacich pro beznou praci, nebo je budes nosit s sebou na flesce a das je doktorovi k dispozici- to je schudne, jen si nejak neumim predstavit , jak tohle dela 80-leta babicka, ktera ma problem si pamatovat, kde ma listecek s napsanyma lekama, natoz nejakou malou "klicenku".
Předchozí