| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kráva, soudruzi a slzy v očích…

Kili,

"- přetvořila jste záměrně to, co jsem k oněm německým PA napsal a co se týkalo významu GBS testu pro novorozence. Argument jsem uvedl, konečně Vy též, totiž snížení risika infekce novorozence atb profylaxí." - Tenhle "argument" jiz jsem uvedla ve svem puvodnim prispevku, na ktery jsi reagoval (presto, ze zbabele jsi ho adresoval pouze pro MM). Ale vedle argumentu pro, uvedla jsem nekolika argumentu proti: umrtnost tohle opatreni nesnizuje, obavy ze vzniku rezistentnich kmenu GBS, jelikoz je prokazatelne, ze ATB prevence nefunguje na 100 procent, a vypukle infekce velice spatne se leci (v soucasne dobe pro CR velice aktualni), nutnost sledovat stejne peclive VSECHNY deti, nikoliv pouze GBS pozitivnich matek. Na zadny z tech argumentu, beznych ve vedeckych publikacich jsi nereagoval jinak, nez placanim o povrchnosti, plytkosti znalosti a t. d. Bez protiargumentu. Takze diskusi jsi neposunul nikam dal nez smerem osocovani bez argumentu.

"- nevidím nic neuctivého na vysvětlení, které jsem pro nick Kočajda uvedl včetně významu GBS testu a atb profylaxe pro novorozence, na který jsem ukázal" - neni slusne odpovedet laikovi, ze neco by vedel, jestli by studoval medicinu. Slusny je odpovedet, co vis ty navic, a to srozumitelnym ( ale nikoliv zjednodusenym) zpusobem.

"- Vaše zmínka o smrti a traumatu z mých rukou je odrazem Vaší zlovolné osobní podjatosti. Nemyslím si, že by mí pacienti a jejich rodiče kdy co takového pocítili. Rozdáváte zběsilé nenávistné rány, obviňujete z něčeho, co nejste s to ani dokázat, ani pro to najít jediného svědka. Anonymita takovému počínání dobře slouží." Svevolne a nepatricne prekrouceni je "smrt a trauma Z tvych rukou", kdyz original znel "smrt a trauma V tvych rukou". Jen nevykladej, ze tve pacienty neumiraji. Nenutne z tveho pricineni, ale V tvych rukou, ano.

"- Nevím, co Vám zbývá, ani necítím potřebu Vám to sdělovat, chcete-li se posmívat, jak jste napsala, posmívejte se, je to Vaše věc a marker Vašeho způsobu komunikace" - je lepe se smat nez zlobit se. Bohuzel jinou alternativu nezanechavas SVYM zpusobem konumikace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.