Kili,
"- o vzniku resistence na atb toho moc nevíte" - mozna ne, ja se marne snazim dostat z tebe, co vis ty.
"- nejde o terapii, ale o profylaxi, která v daném případě prokazatelně snižuje infekce GBS plodu a novorozence" - psal jsi predchozim prispevku o terapii, cituji "podruhé, sama podstata úvahy, že není dobré podávat indikovanou terapii aby nevznikla resistence". Takze indikovana terapie nebo profylaxe? Je smysluplne se bavit o hrozbe vzniku rezistence ATB strektokovych bakterii, pri masovym podavani ATB lidem, kteri nejsou bezprostredne ohrozeni na zivote a ani nejsou nemocni? Podle mne (a i podle spousty odborniku), ano.
"- otázce ad3 nerozumím, neléčí se ani infekce, ani resistentní kmeny" pak si zapni mozek.
"- nechápete význam neonatální infekce GBS" Obavam se, ze chapu, ale ze ty mas nedostatecnou erudici anebo poctivosti pri prezentaci kontraversniho problemu prevence.
"- nemíním tu ventilovat příklady Vašich způsobů komunikace, nicméně poté, co jste se k tomu nyní takto vyjádřila, mne mrzí, že jsem to byl právě já, kdo se Vás na oné diskusi zastal a vyjádřil Vám pochopení" Zastal...
~...nejspis mas halucinace. Spise jsi neostychal utocit s vedome nespravedlivym obvinenim a to jeste velmi vulgarni formou.
"- oslovením "chudáčku" nijak nesmažete, co jste napsala dnes 07.21.03 a co si může každý přečíst, je to doslova o smrti a traumatu v mých rukou. Číst umím, česky určitě dost dobře." Neumis, tvoje literarni gramotnost je extremne nizke. Veta konci se tam, kde je tecka, a celek vety tvori jeji smysl. Precti jsi zmineny citat jeste jednou, a to plnou vetu.
Jojo, chapu tvoji misi. Takovy terorizmus zlodeje casu. V tom jedinym jsi neprekonatelny.