- bavit se o vzniku resistence má smysl, ne s Vámi ovšem, chybí Vám základy znalostí o věci
- nevím kdo umí zapínat a vypínat mozek, nicméně pokud máte za to, že se léčí nějaké kmeny bakterií, pak tomu rozumět nemohu, kdybych zapínal nevímco
- o mé erudici si jistě můžete myslet cokoli, je to Vaše věc, ale od Vás se já učit nebudu a Vy nemáte na to, abyste mne zkoušela
- nemusím zmíněný citát číst znova, ve větě je vyjádřen předpoklad smrti a traumatu v mých rukou tak zřetelně, že i při mé úrovni gramotnosti je to dostatečné. Uda i pro Vás, to věru nevím.
- zlodějem Vašeho času jste Vy sama, spíláte tu do málem vrahů a když nemlčím, litujete se, že Vás okrádám o čas. Taky chucpe.
- to, co máte za halucinace, zní takto :
http://www.zdravotnickenoviny.cz/scripts/modules/disc/default.php
Autor: MUDr Jiří Kilian | přidáno: 18:16, 31.3.2009
- naprosto zbytečně vysvětlujete, že jste chtěla vyjádřit něco jiného, než se Vám povedlo. Já jsem nakloněn po už prvním Vašem pokusu o vysvětlení tomu věřit a stejně tak i tomu, že jste z toho nějakým svým způsobem nešťastná a v tomto ohledu je mi Vás dokonce i líto, opravdu. Problém je, že jste napsala to, čemu se říká chucpe, ne ten prvotní lapsus
Předchozí