Autorko, článek se mi moc líbí.Vyvolal ve mě dávno zapomenuté vzpomínky z mládí-žehlička, čekání na telefon....K tomu couvání-jsem celkem slušný řidič, ale potřebovala bych nutně přístroj, který když přijedu k parkovacímu místu, tak za mne ten nemožný úkol uskuteční.I když je pravda, že někdy se také musím sama sobě smát.Nedávno jsem parkovala couváním jenom tak k obrubníku.Nikde okolo ani auto.Když jsem vystoupila a shlédla polohu automobilu směrem k obrubníku, tak jsem se začala hrozně smát a volat:"CO JSEM TO ZASE UDĚLALA"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.