| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku První zážitky se šátkem

Ahoj Evo a ostatni maminky, obvykle moc nestiham reagovat, ale clanek me zaujal a temer rocni Terezka prave spinka, tak rychle napisu. My jsme byli a doposud jsme s satkem maximalne spokojeni, ikdyz ho pouzivame mene casteji nez driv a v kombinaci s kocarkem. Kdyz byla holcicka hodne mala, tak jsme pouzivali spis "babyvak", protoze nam prisel jednodussi (rychlejsi vkladani mimca) na pouzivani a satek pouzivali az kdyz zacala Terka sedet. Moc se ji libilo, ze videla krasne ven a zaroven byla u mamky. Pouzivali jsme i nositko, ale v porovnani s satkem mi prisel satek bezpecnejsi a prijemnejsi na noseni. V nositku se dite tak trochu kinkla, coz mi nebylo prijemne, kdyz jsem se treba trochu ohnula (dite jde od tela). To se s satkem pri dobrem uvazu nestane. Terezka taky jednu dobu nemela rada kocarek vubec, resp. v nem vydrzela jen na spani, takze kdyz jsem nekam vyjela, tak jsem si automaticky brala do kocarku i skladny satek, abysme byly vic flexibilni. Sice kombinace kocarek v ruce a dite na brise v mhd neni uplne idealni, ale da se to zvladnout a je to lepsi nez rvouci dite. Delala jsem to tak prevazne v lete, kdy mi prislo lepsi, kdyz mala spala v kocarku a nebylo nam oboum tudiz takove horko. Jinak ted uz Terinka v kocarku jezdi rada a je uz i tezsi, takze uprednostnujeme jezdeni nez noseni, ale tuhle byla nemocna,mela teplotu a vubec si nechtela hrat, jen chovat a chovat, takze jsem ji mela temer cely den jen uvazanou na brise, kde byla spokojena, vyspinkala se, odpocinula si a brzo se uzdravila. Jinak k negativnim komentarum okoli se chovam tak, ze na ne vubec nereaguji. Je to podle mne ta nejlepsi cesta. Kazda maminka vi nejlepe, proc jeji miminko place, takze kdyz si nekdo udela nejakou domnenku, tak je to jeho problem. Uplne zive si pamatuju, kdyz pani vzdy komentovaly plac meho ditete, ze "ma urcite hlad". Skutecnost byla ale takova, ze Terka byla prave po kojeni, ale v kocarku se ji nelibilo nebo pro ni bylo uz neco dlouhe a zacala se nudit. Takze maminky, nenechte se rozhodit okolim .. verim tomu a osvedcilo se mi to nekolikrat: Kdyz je v klidu a spokojena maminka, tak je i miminko v pohode :o). Krasne jaro a hodne zdravi, preji Petra a Terezka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.