| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Technika a současnost aneb kde ne a kde ano

neboj :-) tak tragický to nebude, výkyvy byly jsou a budou, jednou je nás na planetě hodně, jednou málo, někdy je období ledové někdy horké, někdy epidemie nemocí a někdy záchrana technikou..... remcáme furt na kdeco ale přizpůsobíme se stejně

Z techniky bych nerada byla bez PC, ledničky a pračky. No a možná mobilu. Ale jinak je mi to fuk. Teď zařizuju naši malinkatou chajdičku kde není elektrika - tak to si občas musím uvědomit když tam chci něco pořídit :-) ale třeba taková technická vychytávka jako lucernička s LED diodama která na tři malinkaté AAA baterky vydrží svítit něco okolo 200 hodin mi přijde super (jasně, svíčky jsou svíčky ale nechci aby mi děti zapálily chajdu, že).
Monitor dechu jsem měla u prvního dítěte, byla jsem klidnější, falešných poplachů mraky :-) no a dusila se mi jednou v kočárku, a to jsem zareagovala bleskově že ani sama nevím jak to bylo možné. U druhého jsme ho sice stále měli ale nezapnutý :-) Nevíte jak je to se spaním v blízkosti elektromagnetického pole? prý to narušuje nějakým způsobem organismus........ (studie na zvířatech pouze prokázaly že v elektromag.poli ztrácejí schopnost severojižní orientace)
A parkovací senzory jsem se taky jednou snažila "přehádat" a málem jsem urvala obecní hydrant :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.