Děkuji za Váš post na toto téma. A dvojnásob že jste žena. (ač to není tak úplně Vaše zásluha) :)
Ne, jasně že hlavně proto, že Váš post poskytuje vhled člověka z oboru a myslím i objektivitu. A kdyby to napsal muž, tak ho nejen zde sežerou za živa.
Na jiném serveru jsem si pročítal diskusi na toto téma, která byla plná od žen odmítavých až hysterických výkřiků na adresy obou lékařů. Nevím jak pan Kubek, ale pan Pafko je docela pojem. Pojem hromady odborné práce a erudice. A když čtu posty plné jedovatých slin od lidí, kteří ve svém oboru nejsou ani prachem na Pafkových botách, tak je mi smutno a blujno.
Já ve svém oboru nejsem úplně neschopný, ale vím kde mám ještě rezervy. A chci-li být i jen na stejném, nebo být ještě lepší, tak to vyžaduje hodně úsilí a času. A já si myslím, že stejně jako mám podporu od své ženy já(a doufám že ji nepromrhám), tak i mnoho (ne-li většina) mužů(i několik žen), kteří něco ve svém oboru dokázali či znamenají/li měli podporu svých partnerů a rodiny.
A jen na závěr chci napsat, že se plně ztotožňuji s tím jak jsem slyšel v nějakém rozhovoru kde už nevím kdo řekl že alespoň polovina toho co dokázal je zásluha ženy a rodiny.
Předchozí