Ahoj, právě mám chvilku čas a pročítám si články na Rodině. Já mám synka 8,5 měsíce starého a také ho nosím v šátku. Ale už je hodně těžký na to, abych ho nosila na břichu, proto jsem na čas přestala,ale teď to zkoušíme na zádech. Už se mi to docela daří, ale zase když jsem sama, tak tam nemůže usnout, protože by mu klimbala hlavička. Jaké máte zkušenosti vy a jak to praktikujete? Jinak šátek je opravdu prima věc. Dagmouš
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.