| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Víš Monty, na to ti musím říct tohle. Když si někdo přinese z dětství rány (myslím psychické), tak si obvykle pevně umíní, že TOHLE on nikdy nikomu dělat nebude. A pak přehání zas na druhou stranu. To je podle mě ta tvá svobodomyslnost. Když si to čtu, jde na mě husí kůže, jak stále proklamuješ, jak je ti tvůj muž vlastně JEDNO.

Proč tedy s ním vlastně chceš trávit čas? Co vás bude spojovat, když ne váš vztah? Kdo chce mít (dávat)naprostou svobodu, o vztahu ať ani neuvažuje, vztah je totiž ze své podstaty spojený s omezením svobody mé i těch druhých. Musí tam být to společné, a to beru ze své svobody.

Tvůj přístup k intimitám tvého muže vůči cizím lidem mi přijde opravdu zvláštní a dost by mě zajímalo, jestli je fakt možné, aby to někdo prožíval takto doopravdy, tedy uvnitř,a přitom o druhého měl opravdový zájem, nebo jestli je to racionalizace a obrana vůči případnému zklamání. Ono objektivně a přísně logicky vzato opravdu na tom, jestli se můj (tvůj) muž objímá s jinou nic není, ale málokdo to tak bere (ani já ne, prostě by mi to vadilo, a to dost.) Existuje vysvětlení žárlivosti, a to takové, že sbližování s jinou ženou nese riziko splození dítěte jinde a tím ohrožení dětí, které má se mnou. On se s ní podle tebe jen chce muchlovat, třeba si ji nechce vzít, no ale tebe si původně taky nejspíš hned brát nechtěl, a víš, jak to pak dopadlo...Už jen tohle může být důvod té mé "nepřejícnosti", když on chudák by chtěl tu blondýnu a já mu ji nedopřeju.:-))) A není snad frustrace z toho že bychom něco chtěli a nemůžeme to mít v životě celkem běžná? Není to o prioritách?

A k tomu tvrzení, že mu je s váma dobře - tak to chlapi běžně používají, já osobně jsem to ve svém okolí slyšela už mockrát, když se jim prostě nechce měnit zaběhaný stereotyp, nebo něco řešit. Ty tomu bezvýhradně věříš? Myslím, že tvůj muž už řekl i jiné věci... Navíc uvaž, že ženu tak "tolerantní", které nejen nevadí, že on na baru osahává blondýny zatímco ona doma střídá péči o dítě s vyděláváním penízků, ale dokonce se jí s tím může ještě po návratu domů pochlubit, by jen tak někde nenašel.

Asi byste si měli s manželem ujasnit, v čem vidíte základ manželství a vztahu, aby ta spokojenost nebyla jen na jeho straně. Ty mě připadáš v tom vztahu strašně nespokojená a ty obhajovačky zní nějak jako nebije mě, nebo teda aspoň ne moc často a moc silně, nepropije výplatu, tedy ne úplně celou, ženským větrá sukně, ale jen občas, a navíc někdy říká, že mě má rád, tak přece nerozbiju tuto skvěle fungující rodinu!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.