| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Samozřejmě svobodu chápu taky tak. Pochopitelně chci, aby mě muž byl věrný dobrovolně, protože chce on, stejně tak jako já jsem mu věrná proto, že jsem se tak rozhodla.A rozhodla jsem se tak proto,protože vím, že by ho moje nevěra mrzela a ranila. A nechci ubližovat člověku, kterého mám ráda. Ale člověk je tvor slabý, málo odolný pokušení vlastními silami. Kdybych věděla, a sám mi to opakovaně říkal, že o nic nejde, že mu je úplně jedno co kde s kým dělám, asi bych to pokušení přestala zvládat. Neměla bych důvod proč se tak SVOBODNĚ rozhodnout. Asi bych suii pak nepřipadala svobodně, ale jako totální pitomec. A pak už ta pohlavní nemoc nebo těhotenství nemusí být tak daleko od reality, i když jsem to nechtěla. Já bych jako problém viděla to, že ho vůbec tyhle věci dělat napadne, a taky to, že ty z důvodů jakési falešné glorizace svobody se tváříš, jako by to bylo normální.

To s tou svobodou chápu samozřejmě taky jako že každý to musí brát od sebe(konvence pochopitelně taky hrajou roli), ale člověk musí mít proč. Některé věci jsou těžko vynutitelné, třeba to, že se mnou někdo jde ven a to rád, svobodně a dobrovolně. Ale musí vědět taky, že ten druhý o to vůbec stojí. A když o to stojí tak to má přiznat a ne tvrdit, jak je mu to jedno. To jsem se snažila říct.

S tím bitím jsem to pochopitelně myslela ilustrativně, ale to že se nehádáte ti věřím. S partnerem co jsem o něm psala jsme se taky nikdy nehádali,nebylo jaksi proč. U vás taky není proč - vždyť bys mu opačným názorem ohrožovala svobodu:-)) To ti řeknu že mi je o moc milejší se občas zhádat jako komě, když za tím vidím opravdový zájem o mě a náš vztah. Ale jestli tobě toto pojetí vztahu vyhovuje, proti gustu žádný dišputát, jen pak nechápu ty věčné stížnosti.

Hodně by mě zajímal názor tvého muže, jesstli to čte tak ho prosím o vyjádření. Díky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.