Tak teprve ted jsem si přečetla celou diskusi...je vidět,že jeden článek pochopí každý jinak,z toho svého pohledu.Všem skeptičkám chci říci jen jedno-jste si opravdu tak jisté,že si duše nevybírá svoje rodiče?Jasně,na co nelze sáhnout a dokázat,zřejmě neexistuje...nebudu hodnotit to,jak to autorka popsala,srdceryvné příběhy nejsou moje parketa,ale takový bývá život.Líbí se mi téma článku.Takže ještě jednou díky autorce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.