Přidat názor k článku Dušička
Mila Elurie,
mozes sa pozriet na tuto diskusiu aj takto... vsetky tieto nazory co tu v diskusii odzneli ti v niecom pomozu... napr. v tom, ako sa kto pozera na svet, ako sa kto berie vazne, potrebuje vyjadrit svoj nazor, alebo vykricat celemu svetu ako to jedine moze byt a nijak inak.
Poviedka ma cloveka pobavit, prinutit ho zamysliet sa, mozno aj trosku poburit, alebo si povedat ze za vela nestala! No a co? Chcela by som mat taky talent ako mas ty v 19tke!!! A ver tomu, ze minimalne polovica z tych mamiciek (co si podla mojho nazoru myslia, ze preto ze su uz matky maju patent na rozum a vsetku mudrost sveta - z ich vyjadrovania to tak vnimam)taky talent nemaju ani stipku! Mozno su dobre a dokonca vyborne v inych veciach, ale vacsinou ten, kto najviac vykrikuje a vehementne presadzuje svoj nazor nema v tej oblasti vela co povedat! Keby ano, tak by sa totiz na to pozeral s odstupom a davkou tolerancie (a to nemusi hned vediet ze mas tak malo rokov a nie si mamicka! proste sa to tak patri) Okrem toho pri takejto tvorbe sa urazat, alebo brat casti z nej tak strasne vazne ako tu niektore predviedli je prinajmensom smiesne! :o) Takze moja rada na zaver (a zober ju ako ty chces!) Zo vsetkeho si vyber podstatne a smeti nechaj bokom! Mozno sa ti raz podari prave z tychto reakcii urobit perfektnu poviedku o ludskej povahe alebo niecom podobnom! Zelam vela dobrych napadov!
Este moj koment k poviedke priamo... podla mna by si mohla niektore veci trosku skratit - nerozpisovat tak obsiahlo aby bola putava, dat viac prikladov roznych rodin (aj pozitivnych do toho zamiesat) napriek tomu, ze to bolo prave o negativnom prijati dietata - myslim, ze kontrast by este viac poukazal na to, co chces povedat a bolo by jasnejsie co tym celym sledujes. Inak sa mi to ako myslienka pacilo! Bolo to celkom mile na zamyslenie! :o)
Předchozí