Přidat názor k článku Dušička
Ačkoliv nejsem věřící v pravém slova smyslu, musím podotknout - Bože, to je nádherně napsané! Nádherně napsaná realita toho, jak to v životě chodí. Musím se až smát mnohým komentářům. Raději jsem je nečetla všechny, ale z těch, co jsem přečetla, nikdo nic nepochopil. Milá Elurie, nemá smysl se s těmi "spáči" o něco přít. Oni to stejně nepochopí. Musí si prožít ještě pár životů, aby pochopili něco tak jednoduchého, aby se probudili a pochopili, o co v životě opravdu jde. Musím se smát těm, kteří si myslí, že je to jen krásná povídka. Nechme je při tom, za pár životů to pochopí. Jsem opravdu šťastná, že ještě stále existuje někdo jako Elurie. A pokud by jsi, ty Elurie, byla ta Eva, co si tak bytostně nepřála děti, představ si v tom dítěti někoho, koho jsi nesmírně milovala a už zemřel a věz tomu, že ten člověk se k tobě vrací. Vraci se jako tvé dítě, aby ti byl zase nablizku a mohl tě milovat a přijímat tvoji lásku. A tu zároveň přeji i všem těm, co tento článek odsoudili. To je ten nejdůležitější cit, který si uchováváme a odnášíme do dalších životů. Je to to nejkrásnější v našem životě a o lásce k dítěti nemluvě. Nelíbí se vám, jak děti ječí, v noci se budí, vztekají se? Myslíte si, že jste byli jiní? A přesto vás vaše matky milovaly!!!
Předchozí