zdá se mi, že nejsi žádný flákač a tak jsem přesvědčená, že to bude úplně v pohodě bojí se každý, to je normální trochu mě zarazila u tebe - tak mladé - už teď ta nostalgie, nevzpomínám si, že by mě něco takového popadalo před a po maturitě, bylo skoro devatenáct a vypadla jsem do světa jak cukrář - a stejně tak celá třída maturitní večírek a hurá pryč vzpomínky a nostalgie přišly na řadu až na setkání po dvaceti letech, ale dřív určitě ne maximálně jsme se zachechtali, když jsme si připomínali, co kdo vyvedl
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.