Tulko - ja jsem se ptala, jestli na to svoje cislo mas nejaky spolehlivy zdroj - nejaka oficialni cisla. Samozrejme, ze ne vsechny deti chodily do jesli - ale ze by vice nez dve tretiny deti byly doma do tri let v 70. let mi pripada jako dost ulitle cislo - tak bych to chtela videt z nejakeho lepsiho zdroje, nez je diskuse na Rodine - nerikam, ze nemas pravdu, ale chtela bych si to overit... protoze to by pak nekde musela byt mista, kde vsechny deti byly doma, aby se vyrovnal ten deficit treba z meho okoli.... (ze by zrovna moje mestecko bylo tezce nad statnim prumerem mi taky prijde zvlastni...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.