Ne, Mono - to jsi me spatne pochopila... ja si rozhodne nemyslim, ze nekteri lide by meli dostavat RP a nekteri ne (a uz vubec nemam sklon k toleranci RP u nize prijmovych skupin - ale to by ti vysvetlila Lassie, jaky jsem nepritel nizkoprijmovych skupin ;-))
ja bych byla nejradsi, kdyby RP nebyl - kdyby misto toho byla hromada ruznych pracovnich prilezitosti k praci z domu, vysoke danove odpisy, castecne uvazky - proste aby lide meli moznost si rozumne vydelat bez toho, aby museli jit proti svemu presvedceni, ze deti do jesli nepatri - a naopak aby bylo dost prilezitosti pro ty, kteri nemaji z jesli traumata a nevidi na nic nic spatneho. Byla bych nejradsi, kdyby nebyla zadna magicka hranice, dokdy matky "by mely" byt s detmi doma a pokud nejsou, zaslouzi si odsouzeni ...
Ale urcite nerikam, ze nizkoprijmove skupiny si RP nezaslouzi - ja jen rikam, ze pokud dostavam stejne penize za to, ze jsem doma s detmi, jako za to, ze kazdy den stojim v krame 8 hodin na nohou, tak samozrejme nemam zadnou motivaci jit pracovat, ale mam velkou motivaci mit tri deti v presnem rozestupu tak, abych maximalne pokryla moznou delku RP.
Předchozí