| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

Začnu od začáku..
U nás v městečku byl fešák výpravčí, k tomu vtipnej, příjemnej a trochu na ženský. Trochu dost! že je ženatý - nikomu nevadilo, ani moji kamarádce, která nu také neodolala, měla s ním nějaké drobné a tak mne s ním jednou seznámila. Byl okouzlující, i když ne můj typ, ale vůbec jsem se těm ženským nedivila, že po něm šílí - hezký štíhlý třicátník, ukecanej, a ta uniforma ještě podtrhla jeho šmrnc. Nikdy jsem ho neviděla bez uniformy.
No a pak jsem se seznámila se svým nastávájícím, s výpravčím se párkrát pozdravili, na otázku odkud se znají mi řekl, že je to manžel jeho sestřenice.
Jednou jsme šli z odpoledního představení z divadla i s mými rodiči, nejel nám 3 hodiny autobus, tak můj nastávající řekl, abychom se zastavili k jeho sestřenici, že nás vždycky zve, že nachvilku k ní zajdem. Zazvonili jsme - otevřel nám plešatý /nic proti plešatým pánům - jen pro mne to byl šok/ třicátník, jenom v podvlíkačkách.
Sestřenice /4 roky na mateřské dovolené/ nadšená, že někdo přišel, kdo s ní povykládá, nás pozvala do obýváku, honem nachystala kafe a začala s náma vykládat, než nás zarazil ostrý hlas jejího manžela, že neslyší televizi. Vedle v křesle seděl pořád v těch podvlíkačkách s pivem v ruce její manžel, ano tušíte správně - ten okouzlující výpravčí.
Celou dobu seděl naštvaný metr od nás, koukal na nějaký zábavný pořad, nás totálně ignoroval - i když jsme se znali. Bylo mi trapně, že jsme tam vůbec přišli, bylo mi trapně za rodiče - kteří by nejraději byli 100 km odsud. Rychle jsme vypili kávu a snažili se zmizet. Sestřenice se omlouvala, bylo jí také trapně a zvala nás napříště. Už jsem tam nikdy nebyl, sestřenice už je rozvedená.
Ztratila jsem tehdy veškeré iluze o tom výpravčím, a když některá o něm básnila, nedokázala jsem si nechat pro sebe svůj zážitek. I když to byl potom chvíli můj příbuzný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.