Kimmi prošla jsem si pár tvých příspěvků, nějak mi to co říkáš nesouhlasí navzájem, myslím že si v lecčems odporuješ. hele a nechceš jít do politiky? vidím že máš dobře fungující systém soc.péče vymyšlený, škoda že na to ti naši zákonodárci ještě nepřišli (neříkám že jsem z nich nadšená).
"Nicmene ja stale vidim rozdil mezi lidmi, kterym se nevyplati pracovat proto, ze dostanou stejne penize za pobyt doma s detmi, jako by dostali za celodenni stani za pultem - a lidmi, kteri svuj normalni prijem snizi treba o 50-75% - podle mne u lidi s vysokym rozdilem mezi prijmem ze zamestnani a z RP nejde mluvit o "nevyplati se mi pracovat" a tihle lide to take nerikaji ...."
- Kimmi ono všichni by chtěli lepší příjem, že? ale třeba sev.Morava, sev. Čechy atd, tam holt ty výdělky jsou takové jaké jsou. nebo má prodavačka v obuvi vydělávat stejně jako manažerka, aby se jí pak na mateřské pracovat vyplatilo? vidíš ten nesmysl který píšeš?
"Ja nikdy nepisu, ze nekdo RP zneuziva (ackoli mi to leckdo cpe) - protoze pobirani davky, na kterou mam zakonny narok, neni zneuzivani."
- ale píšeš. třeba právě v prvním odstavci, nebo tady "Stvou me zeny, ktere si naplanuji deti tak, aby z jednoho RP sly splavne na PPM a na druhy RP a pak se dozaduji proplaceni dovolene, ackoli nic neodpracovaly".
opět nic?