| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Digitální tma

zazila jsem udobi s i bez TV. Jeste na VS jsem TV samozrejme nemela, na co? a chodila do spolecenske mistnosti se spolubydlicimi na BH 902 10 (proboha, proc? ;-) Kdyz jsem zacla pracovat, opet jsem TV nemela - na co? Stihala jsem chodit do kina na vsechny filmy, co jsem videt chtela. Jenze jsem na podnajmu nikdy nebydlela sama a vsechny spolubydlici si driv nebo pozdeji TV prinesly. Takze jsem pak po vecerech sedela se spolubydlici pred TV... Pak jsem se seznamila se svym manzelem, a ten TV mel, ma a asi vzdycky mit bude. Pokazde, kdyz TV z meho zivota zmizi, mam najednou furu volneho casu a je mi dobre. A vzdy, kdyz se TV v mem zivote objevi, mam toho volna min, protoze te TV proste neodolam. Jenze ted uz nejde jen o me, ale i o me deti. Prisne hlidam, na co se deti divaji (skutecne na Kouzelnou skolku a na Vecernicky, obcas nejake to DVD) - ale vcera jsme se se synem dohadovali na hristi, jestli uz pujdeme domu, on prede mnou zacal utikat a nekde sebral strep (ha nristi! nechapu!) a zacal s nim mavat smerem k memu brichu, na kterem jsem mela v satku uvazane miminko. Byla jsem z toho dost sokovana a posleze jsem i hledala, kde prisel k tomu, jit ostrym predmetem proti nekomu - jestli to byla nahoda, instinkt nebo proboha kde to videl? a kdyby to videl, kde jinde nez v TV?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.