já se od jisté doby starám akorát o sebe a svoje děcka....bohužel se mi již několikrát stalo, že jsem "zachraňovala" cizí dítě a ještě k tomu se na mně cizí maminka dívala divně a skoro mě seřvala, příp. automaticky předpokládala, že si s jejím děckem budu hrát a bavit ho, zatímco ona si vykecává jinde....takže moje rada zní - starejte se každý o sebe a neřešte, zda ta či jiná matka dovolí svému děcku to či ono. To si můžu akorát tak myslet, ale řešit to s okolím - to mi fakt připadá, že by Vám měli přidat práce.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.