Přidat názor k článku Nůžky
Teda já koukám s otevřenou pusou, fakt! Je naprosto neuvěřitelné, jak jsou některé maminky nezodpovědné a lhostejné. Za tohle by se snad mělo chodit do kriminálu, pak když se něco stane, kouká taková matka jak puk. Já tohle nechápu, můj syn 21 měsíců je pod neustálým dohledem, i doma - samozřejmě mu nechávám prostor, ale když si hraje v jiné místnosti, než jsem já, když např. vařím oběd - pořád ho kontroluji a musím prostě vědět, co a kde dělá. Nechat ho samotného na hřišti je úplně nemyslitelné. Takto malé dítě je už dost rychlé a vynalézavé, aby se snadno stalo velké neštěstí. Jsem možná až přílíš úzkostlivá,ale taky by to myslím mělo být.
Napíšu příklad jedné trestuhodné nezodpovědnosti - tchyně mi vyprávěla, že když byl můj manžel s jeho bratrem malí - jednomu byli 4 roky a druhému rok - chodila jednou týdně na úklid kamsi do obchodu. A co udělala s dětmi? Nechala je doma samotné, vždyť to má přeci za dvě hodinky hotové! Dovedete si představit čtyřleté a roční dítě samotné dvě hodiny v bytě? Co se může stát za pět minut, natož za dvě hodiny!
Kolikrát se divím, že to dětství vůbec přežili, tchyně byla fakt expertka. Nejhorší je, že se to ani s věkem nezlepšilo, takže dát jí hlídat synka - moje noční můra.
Předchozí