Také si ještě vzpomenu na doby, kdy byl synek (nyní 9let) "kočárkový". Bydlíme v Brně a já osobně mám zkušenosti s pomocí s kočárkem do tramvaje dobré. Ale na úřady a do pater? To jsem si už tenkrát neuměla představit, tak jsem rovnou použila jednoduché řešení - které je navíc nezávislé na ochotě druhých lidí: jako mrně jsem synka nosívala v klokance na břiše (lidé v MHD často ochotně vstávali a nabízeli mi volné místo), no a když povyrostl, klokanku nahradila jednoduchá nosička s konstrukcí na záda, kdy koukal dozadu. Já jsem to měla málem jako nápravný tělocvik (na záda) a zabrali jsem míň místa. Ovšem bez maminky a své zlaté tchýně bych bývala zcela určitě mnohem víc utahaná, protože si naše poupě ochotně půjčovaly. Držím palce a přeji co nejpříjemnější lidi kolem! Riana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.