Přidat názor k článku Nůžky
MAJO,
děkuji za váš příspěvek do diskuse. Omluva, pokud někdo čekal na mou reakci k diskusi, ale dříve jsem na RODINKU nestihla "zajít".
Pravdou je, že jsem tím nechtěla vyvolat diskusi typu "kdo je lepší matka"...to opravdu ne. O to mi nešlo a nejde! A nešlo mi o to, snad pomlouvat onu maminku (stejně tady nezaznělo její jméno, to bych si nedovolila...a na co také). Ale jde mi prostě o ten fakt, že někdo může takhle ještě v dnešní době ohrozit a vědomě ohrozit své dítě. A v podstatě ohrozit i další děti.
A k panu HONZOVI....veřte, nevěřte...ani jsem "nepřitlačila", ani jsem nic "nenafoukla". Já tomu bohužel také doposud nemohu uvěřit!Mohu vás s lehkým srdcem odkázat na další maminku....ale to by už opravdu byly tzv. jak tady někdo naznačoval, "pavlačové drby".
Byla jsem prostě z tého situace v šoku a tak to muselo ze mne ven. Říkám si, že v dnešní době, kdy partneři nemohou mít děti nebo se jim rodí děti postižené,nemocné a nebo slyšíme případy o úmrtí dítěte na meningokoka.... tak mi opravdu chování maminky, které jsem popsala (a které i vy, Majo, popisujete dále) připadá opravdu jako.. ? Neúcta ?...Plní si snad nějaký "bobřík odvahy" ? To si opravdu neváží toho, že má zdravé dítě ??? Ať mne tady každá/ý klidně "zlinčuje" a říká si, co chce.... ale snad o své děti bychom měli mít strach a dokud to jde, chránit je před nebezpečím. Samozřejmě ve zdravé formě. A tato forma oné maminky mi opravdu přijde nesprávná !Dle mého názoru to není žádné "hrdinství", dávat nůžky na hraní takto malému děcku.
Pokud jste některá stejného názoru a pocitů, jistě uznáte, že starostí o chtěného a vysněného potomka budeme mít v budoucnu až až. V době, kdy už nebudeme moci ovlivnit, co dělá a co ne. A ať mi nikdo neříká nic o SVOBODĚ...to s tím proboha nemá nic společného.
Mějte se všichni fajn a važte si zdravých dětí. Eva
Předchozí