| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nůžky

Lukáši, díky i za váš příspěvek do diskuse. Jsem překvapena, že další človíček poznává z mého vyprávění onu maminku. Mne to nakonec mrzí, já jsem nechtěla nikomu ublížit. A neříkám, že je ona maminka špatná matka!!! Když vidím, jak malého nebo dcerku pusinkovala a vůbec, jak se k ním chová...jistě děti má moc ráda. Ale ty NŮŽKY ji nějak nemohu odpustit. No, nevím, jak mé pocity vlastně popsat. Já syna také pomalu celou noc přikrývám a jak se pohne, už jsem vzhůru. Někdo řekne, děsná to matka, furt by mu stála za zadečkem :) Víte....těsně než byl synovi rok, jsme byli v nemocnici s ledvinami. Doposud není syn úplně OK,chodíme na pravidelné kontroly. A při každé horečce se bojím, že zase naklušeme do nemocnice a bůhví, co zase bude. Takže fakt nepochopím, když někdo dá tak malému děcku nůžky, když se zranění přímo nabízí....Ách jo...tak to je snad asi vše. Já doufám, že naše "výpravy" do MC budou nadále fajn a nebude další takový "konflikt".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.