Není pravda,že po císaři je rekonvalescence delší.Mám všechny děti císařem a druhý den bych klidně odešla po svých.Ani žádné poporodní blues se nekonalo.V porodnici jsem druhý den běhala jako o závod zatímco matky po normálním porodu měly problémy vůbec vstát.Jsem zastáncem toho,že si má každá vybrat co chce.Zažila jsem paní co prosila o císaře,protože se jí něco nezdálo na pohybech dítěte.Doktoři pořád čekali a výsledkem byla mrtvá holčička.Paní dodnes potkávám a vždycky se rozbrečí,protože se nedokázala vzepřít a odjet rodit raději jinam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.